Derfor er Feel en nøgle til lette hjælpere

‘Feel’ er en ret fascinerende dør at åbne, som jeg er meget begejstret for 🙂 Det er meningsfulde både i forhold til de ‘bløde værdier’ og også de mere logiske værdier.
Det er meditativt for mig at ‘lytte’ med sædet, da det gør mig nærværende og til stede i min krop. Og frem for alt styrker det relationen til min hest, da jeg bliver en mere lyttende, indfølende og hjælpsom ven at bære.

Video 1: Her i videoen forklare jeg den rent logiske grund til at ‘Feel’ nøglen til en godt samarbejde.

Video 2: Her får du nogle konkrete værktøjer til at mærke hvornår hestens bagben slipper fra jorden. -Og dermed hvornår det ville være hensigtsmæssigt at give en hjælp til mere ind-under-griben.

Video 1:

Video 2:

Os med en skavank

Kan jeg tillade mig at sidde på en hest, når jeg har en skavank?
Hør hvordan en enkelt behandling og ikke mindst EmbodyAwareness ændrede mit liv som hestetræner.

 

Hør min personlige historie i videoen herunder.

Få 4 gode grunde til at holde dine hofter fleksible, som rytter og hestemenneske.

Pisken som forlængelse af krop og sjæl – på en gode måde?

Måske du er en af de mange hestemmennesker med et blandet forhold til pisken? Mange af os har udviklet en sund skepsis, fordi vi selv prøvet, eller har bevidnet pisken brugt på en grov, eller uhensigtsmæssig måde.

Efter som du læser med her, ved jeg at du rigtig gerne vil være soft og i en venlig kommunikation med hesten. Men nogle gange så kan angsten for at blive ‘for meget’ med pisken, eller en fysisk eller mental spænding gøre, at vi stivner i hånden og skuldre. Det vil påvirke hele dit kropssprog og dit åndedræt. Hestene vil typisk reagere ved at blive nervøs, irriteret, eller ‘lukke af’.

I videoen herover får du nogle tips til, hvordan du kan lade pisken blive en del af din krop og sjæl -på den gode måde. <3
Det kræver naturligvis øvelse at ændre kropssprog og udstråling… Men du vi se, din hest blive mere åben overfor dine forslag, i takt med at du udvikles. -Det gælder i øvrigt også selvom du ikke har en pisk i hånden…heste læser og taler kropssprog.