Se video med interview med elever fra Fyn-gruppen.

“Jeg skylder Maja og Humlebæk-holdet en stor tak for læring, supervision, tålmodighed og trøst igennem de sidste tre år, som har bragt mig virkelig langt. Uddannelsen har bragt mig de sidste meter til den top jeg står på lige nu. Jeg kan slet ikke holde op med at smile.:-)  Samtidig med at jeg er så træt, at jeg kunne sove i 14 dage. 😉  tak for endnu 3 forrygende dage, som virkelig har gjort en forskel. Jeg vil gerne have et livstidsabonnement på denne uddannelse. Mit hoved summer som en bikube og jeg kan ikke fastholde mange tanker om de sidste tre dage, det må komme senere. Men af hjertet, TAK!!” 

Det er nærmest ‘wellness med og for heste’ og voksen ridelejr. Et fristed til at explorere hvem man egentlig er. For heste connecter bare bedst, når man er autentisk – og det er faktisk sværere at finde en indre stemme end man skulle tro. 

Jeg er stadig rystet og bevæget over en indsigt jeg fik lørdag, om ‘samlet fremdrift’… som på en eller anden måde handler om noget mere i mit liv…  

Om noget med, at jeg har så meget kraft inde i mig, som er så blødt og mildt, men så fyldt med energi, livsglæde og ord der er svære at finde. At opdage et ekstra lag i en er en ret fantastisk ting. 

Den smule stjernestøv sætter tanker i gang om alt i livet… 

Bevidsthedsudvidelse. Igen. Det er fedt!” 

 “Princippet om ‘dekomplicering’ bliver mit motto til vi ses igen. Tak for endnu en helt fantastisk weekend!”