Online live-lektioner

Undervisning hjemme hos dig.

Måske du er en af dem der behøver inspiration og guidning med jævne mellemrum, for virkeligt at kunne lære, holde motivationen boblende, eller hvile i trygheden i at vide hvad ’næste skridt’ kunne være. ?
Er det samtidigt bøvlet for dig at komme på kurser, eller køre med din hest, så er et online intensiv forløb oplagt for dig.

Dine fordele:

– Undervisning hjemme i trygge omgivelser.
– Lektioner med kontinuerligt mellemrum, hvilket ikke er muligt ved kurser. Det giver dig mulighed for at øve ind i mellem og samtidigt hele tiden føle dig inspireret og motiveret.
– Den første gang vi mødes online, brugers de første 5-10 min til at vi hjælpes ad med at få teknikken på plads, inden undervisningen starter. -teknikken er oftest ret nem at få på plads:-)
– Du spare kørselsomkostninger, trailertur og tid.

Online live-lektioner er:

For dig
Online live lektioner passer særligt godt til dig, der kan basishåndterer din hest, uden de store problemer. Dvs. du kan gå med hesten i grime/kapsun. I kan gå frem, stoppe, dreje og du kan bede om mere afstand.
Bemærk: Det er helt okay hvis disse elementer behøver mere ’melodi’ eller ’liv’ i kommunikationen.
For de elever jeg kender i forvejen er det meget let at modtage undervisning på denne måde. Kender vi ikke hinanden i forvejen behøver du blot et åbent nysgerrigt sind. Så lærer vi hurtigt hinanden at kende.

Ikke for dig
-Der har en hest, hvor basishåndteringen ikke fungerer. I sådan et set up, har du brug for at der er en underviser sammen med dig, og kan vise fysisk for hesten og dig med hesten, hvordan en instruks kommer ud gennem kropssproget.
En gang i mellem køre jeg ud og bor du i nærheden af min rute kommer jeg gerne ud.

Kan jeg ikke komme til dig, kan jeg også på det varmeste anbefale mine LivsRideKunst uddannede Trænere.

Book onlinelive lektion

Kontakt mig på mail@livsridekunst.dk og vi finder en dato til dig og din hest.

Priser for Online Livelektioner

Enkeltlektioner:
Pris for en enkelt online live lektion a 45 min: 550,-

Forløb af Online Lektioner:
Vi aftaler 6 lektioner, gerne en fast ugedag med 1-3 ugers mellemrum.

Pris for onlinelive klippekort: 6 x 45 min 2995,-
Klippekortet skal andenvendes inden for 12 måneder.

NB: Den første gang du får en online lektion, hjælpes vi ad de 5-10 minutter med at få teknikken på plads, inden lektionen starter.

Det tekniske

Som er meget lettere end de fleste forestiller sig.

Med en af de to løsninger herunder, kan jeg se dig og din hest. Samtidigt kan du høre mig direkte i dine øre og vi kan tale sammen.
– På dagen har du en af følgende to løsninger klar:

A)
Du sætter din tlf på en måde så den kan filme så meget af banen som muligt. Du tænder dit bluetooth headset. (Dem med lang rækkevidde er bedst. Et eksempel på headset kan ses her)
Jeg ringer dig op via Skype eller Zoom på den aftalte tid.

Denne løsning kræver at du laver en engangsinvestering i et headset, hvis du ikke allerede har et. Men til gengæld er fordelen ved denne løsning, at din lektion kan filmes så du kan se den en eller flere gange efterfølgende.

B)
-Du har din tlf i lommen med et headset i dine øre. Jeg ringer dig op og vi kan på den måde tale sammen.
– Samtidigt har du en anden tlf/ipad til at filme fra kanten af ridebanen. Det kunne være skype/soom eller messenger.
Fordelen ved denne løsning er at det koster dig noget ekstra. Har du ikke en ipad, kan du nok låne din mands eller staldvens tlf, mens du får undervisning. Ulempen ved denne løsning er at din lektion ikke kan filmes med lyd, som ved løsning A

NB Om vinteren når det er koldt, kan det være en god ide at have ekstra strøm med til din tlf (Alt efter dens generelle evne til at holde strøm) , fx med en kabeltrommel eller en powerbank.
Ved vådt vejr kan du lave et lille ’hus’ til din tlf med en tom isbøtte, og et lægge et regndækken over kabeltrommelen.