LivsRideKunst
Jeg har siden 2010 udviklet hvad jeg kalder ‘LivsRideKunst’.  Den beskriver hvordan vi kan være sammen med heste, så både hest og menneske næres både fysisk og sjæleligt. Du kan læse alt om LivsRideKunst i min E-bog, som du kan downloade gratis her på siden.

Mine veje

Hestens krop og sind

  • Akademisk Ridekunst; Siden 2004 har jeg uddannet mig i Akademisk Ridekunst by Bent Branderup®(væbner niveau)
  • Sædet; Hanna Engström (Gotland) er mesteren i ‘sædets uddannelse’. Hanna er er min primære læremester i den Akademiske Ridekunst. Ud over et helt år i lære hos Hanna (2009-2010), har jeg deltaget i og arrangeret et utal af kurser med hende siden 2010
  • Glade og afspændte atleter; Jeg får undervisning af af Christofer Dahlgren(Sverige) 
  • Centreret Ridning; Jeg undervises af Ylvie Fros fra Holland. (Level 3 i Centreret ridning)
  • Masterson Method -Beyond Horsemassage er mit seneste påbegyndte studie her i 2023.

Hestens sind
Jeg har siden 2014 afholdt kurser to gange årligt med Noora Ehnquist fra sensitivehorse.com, hvorigennem jeg har lært mig utroligt meget om at ‘se’ og møde hesten gennem et centreret og for hesten indbydende kropssprog.

Jeg har godt og tæt samarbejde med Ute Lehmann. Vi deler værdier og hvad der er vigtigt for en god kontakt med hesten.

Rytterens krop og sind

Min søgen efter den ultimative undervisning af rytterens krop og sæde,  førte mig i  år 2017 til at påbegynde uddannelsen i Bevægelseskommunikation og bevægelses terapi ved Lektor emeritus Johann Borghäll, Syddansk Universitet.

Til mit grundlag for at arbejde med koppen og kommunikation, høre også praksis som udøvende massør i helkrops meditations massage siden 2013.
Jeg desuden uddannet Ergoterapeut 2008, samt var  på Centreret Ridning Instruktør level 1 i  år 2011-13.