LivsRideKunst -en træningsfilosofi
Jeg har gennem årene udviklet hvad jeg kalder ‘LivsRideKunst’.  Den beskriver hvordan vi kan være sammen med heste, så både hest og menneske næres fysisk og sjæleligt. Du kan læse alt om LivsRideKunst i min E-bog, som du kan downloade her på siden.

Min vej
Jeg har min primære hesteuddannelse i Akademisk Ridekunst. Jeg er en del af det internationale træner team  ’Licenced Trainer’ in ‘The Academic Art of Riding by Bent Branderup’.®

Til mit grundlag for at arbejde med koppen og kommunikation, høre også praksis som udøvende massør i Tantrisk Meditations massage siden 2013.

Min søgen efter den ultimative undervisning af rytterens krop og sæde,  førte mig i  år 2017 til at påbegynde uddannelsen i Bevægelseskommunikation og bevægelses terapi ved Lektor emeritus Johann Borghäll, Syddansk Universitet.

Jeg desuden uddannet ergoterapeut 2008, samt Centreret Ridning Instruktør level 1 2011.