LivsRideKunst -en træningsfilosofi
Jeg har gennem årene udviklet hvad jeg kalder ‘LivsRideKunst’.  Den beskriver hvordan vi kan være sammen med heste, så både hest og menneske næres fysisk og sjæleligt. Du kan læse alt om LivsRideKunst i min E-bog, som du kan downloade her på siden.

Min vej

Hestens krop
Siden 2004 har jeg uddannet mig i Akademisk Ridekunst by Bent Branderup®(væbner niveau) -og jeg uddannes fortsat.
Hanna Engström (Gotland) er mesteren i ‘sædets uddannelse’. Hanna er er min primære læremester.
Jeg inspireres blandt andre også gerne af Christofer Dahlgren(Sverige)  og Ylvie Fros fra Holland. (Level 3 i Centreret ridning)

Hestens sind
Jeg har siden 2014 afholdt kurser to gange årligt med Noora Ehnquist fra sensitivehorse.com, hvorigennem jeg har lært mig utroligt meget om at ‘se’ og møde hesten gennem et centreret og for hesten indbydende kropssprog.

Jeg har godt og tæt samarbejde med Ute Lehmann. Vi deler værdier og hvad der er vigtigt for en god kontakt med hesten. Vi holder hver sommer et fælles sommerkursus.

Rytterens krop og sind

Til mit grundlag for at arbejde med koppen og kommunikation, høre også praksis som udøvende massør i Tantrisk Meditations massage siden 2013.

Min søgen efter den ultimative undervisning af rytterens krop og sæde,  førte mig i  år 2017 til at påbegynde uddannelsen i Bevægelseskommunikation og bevægelses terapi ved Lektor emeritus Johann Borghäll, Syddansk Universitet.

Jeg desuden uddannet ergoterapeut 2008, samt var  på Centreret Ridning Instruktør level 1 i  år 2011-13.