Kendetegnet ved de undervisere du finder her på siden er at:
– De alle har gennemført LivsRideKunst uddannelsen.
– De har erfaring i og kan udfører minimum 6 ud af de 9 guidestones i praksis med hest. Det betyder at de har god erfaring med uddannelsen af den sunde ridehest  og rytter i krop og sind.
– De har alle en god fornemmelse for at ‘se’ både mennesker og heste. Både kropsligt og sjæleligt.
– Med LivsRideKunstens praksis og værdier som fundament, har de hver deres særlige passion og udtryk. En passion de har fordybet sig særligt i og gøre deres undervisning unik.
– De er alle aktive i LivsRideKunst Erfarings-Cirkel og får dermed løbende undervisning og sparring af Maja. Samt en bred inspiration og erfaringsudveksling gennem Erfarings-Cirklen.

LivsRideKunst uddannede Undervisere:

Foto: Anne Mette Graumann

Jylland

Mille Nør
er uddannet pædagog og  psykoterapeut og kombinerer gerne dette med ind i undervisningen med heste. Mille bor i Skanderborg og er skaberen bag Horndrupgård. Find Mille her.
“Vi kan ikke tænke os selv til den visdom der venter på os. Vi kan lade den folde sig ud ved at mærke efter, lade sindet være stille og finde tillid til at vi er på vej dybere ind i os selv og der vil opleve vores liv og os selv fra et helt nyt perspektiv.” – Mille Nør

 

Fyn

Joan Hingeberg Jensen er har fordybet sig særlig i læring, sunde og sjove lærings forløb for hest og rytter på alle niveauer.
Joan har mange års erfaring med undervisning af børn og voksne. Hun har en uddannelse som lærer og cand. pæd. psyk.
Joan bor på Vestfyn og driver stedet Jennysminde.
Find Joan på www.eqducation.dk og på fb her: