EmbodyAwareness
De fleste kender situationen, hesten ikke responderer på din hjælp,  som du havde forestillet dig…  Den vader i stedet ind i dig, sænker farten i stedet for at øge, den springer pludselig som trold ud af æske, reagerer trægt, ser tvær ud eller ‘keder sig’? Nu spørger du dig selv “Var det mig der gjorde noget forkert?. Eller var det hesten som ikke lyttede ordentligt/behøver mere træning? ” Det er netop det spørgsmål denne dag hjælper dig med at besvare. –  Og det er uanset om du er nybegynder, fritidsrytter eller professionel.

Hvad er EmbodyAwareness?
LivsRideKunstens EmbodyAwareness er kendt for grundigt at formidle, hvordan øvelserne uden hest relaterer direkte til arbejdet med hestene.  Den kvalitet betyder at selv elever, der ikke plejer at kunne finde motivationen til øvelser uden hest, hurtigt finder gejst, motivation og fordybelse i at arbejde med egen krop og dens udtryk og indtryk.

Kursus indhold:
Gennem øvelser, lege, refleksion, eksperimenter, bevægelse til musik og teori undersøger vi sammen:

– En dybere, finere og klarere kommunikation. Lige fra de store og synlige kropsudtryk, til den indre bevægelse der ikke ses med øjet, men som sanses når du arbejder med din hest.

– Mulighed for at undersøge en legende træningsenergi. En sådan måde at møde hesten (og sig selv) på gør det nemmere at lære, taler til den indre motivation og giver en følelse af frihed i strukturen og struktur i friheden på jeres rejse i ridekunsten.

– Med ‘Humanhorses’ som spejl. Det træner dine signaler gennem tyngdepunkt, fødder og arme. Din koordination, rumretning-sans og evne til at ‘læse en krop’ og ‘dele tyngdepunkt’ udvikles, til gavn for dit arbejde med longering, groundwork eller arbejder med hesten fra jorden.

Udvid din evne til at lede forskellige heste, ved at mestre og hvile i forskellige kropslige udtryk:
 Vi skaber kropslige erfaringer for begrebet ‘Den gyldne middelvej’, gennem at forene bevægelseskvaliteters forskelligheder som:
– Kraftfulde OG lette bevægelser.
– Energisk OG rolig energi
– Den indre OG ydre kommunikation.
– Vedholdenhed OG fleksibilitet.

Dato: Fredag den 14. April

Tid: 9 – 16

Mad: Medbring din egen mad til frokostpausen. Her er køleskab, tekøkken, kaffe og te.

Sted: LivsRideKunstens hjemstavn – Horseballevej 18, 5672 Broby

Pris: 675,-
Rabat:
Er du årsmedlem i Online Akademiet får du 200,- i rabat. (Brug rabatkoden, du finder i bunden på siden ‘Info’ i Online Akademiet)

Tilmelding: Klik på det grønne link herover

Husk at medbringe:
– Tøj du kan bevæge dig i inde og ude
– En yogamåtte og tæppe.
– Frokosten.

Jeg glæder mig til at se dig.
KH Maja