Uddannelsens 3 trin
På trin 1, får du masser af inspiration og et skub i den rigtige retning til kunne balancerer egen og hestens krop, på en nænsom måde. Man kan nøjes med Trin 1, men de fleste vælger at gå videre og tager trin 2 i uddannelsen.

Efter 2 år på trin 2, vælger en del at fortsætte med at følge uddannelsesgruppen i des cirkulære læringsflow. Blot fordi de er glade for den udvikling de oplever og derfor ønsker at fortsætte i flowet.

Nogle få meget dedikerede og arbejdsomme vælger at gå hele vejen og tager trin 3. Det er elever jeg fortsat jævnligt underviser, coacher og sparre med.

Trin 1 – Udforskning af LivsRideKunstens Principper

Gennem trin 1 stifter du kendskab til Teori, Filosofi, EmbodyAwareness praksis og ikke mindst træning med din egen hest

Varighed: Et uddannelses år, a 3 kurser i alt:

Diplom: Efter at have afsluttet trin 1 kan du, hvis du ønsker det, modtage et diplom for nysgerrighed, engagement og gennemførelse at trin 1 – LivsRideKunstens principper.

Du kan deltage på trin 1, med eller uden hest på selve kurserne.

Klik her for pris og praktisk.

Trin 2: LivsRideKunsten i praksis

Varighed: Efter trin 1 kan du vælge at følge uddannelsen 2 år mere, svarende til 6 kurser mere.

Diplom: Efter trin 2 kan du modtage et diplom, hvis det ønskes,  og fejre den fine udvikling du og din hest har gjort gennem uddannelsens trin 1 og trin 2. Både den udvikling der kan ses, men frem for alt den udvikling der kan MÆRKES indefra jer som equipage.

For pris og praktisk klik her.

Trin 3 – LivsRideKunst uddannet træner.

Dette trin kræver lidt mere og er for dig, der gerne vil undervise eller blot trives godt med mål, for at kunne holde en klar retning gennem en læringsproces.

Varighed
For at blive blive ‘LivsRideKunst uddannet træner’, skal du i alt have fulgt uddannelse 4 år sammenlagt, eller mere. Det vil sige trin 1, 2 og trin 3 som kræver et år mere på uddannelsen. På dette tidspunkt på din rejse vil du formentlig have overskud til at lægge mærke til mere end hvad der undervises i. Men også lægge mærke til  hvordan der undervises og ‘undringsvises’ for menneskerne. Du begynder altså også nu at studere, hvordan der skabes et trygt læringsrum, både for hest og rytter.

At have trænet din hest gennem flere år.
Du skal kunne gennemføre mindst 6 ud af de 9 guidestones. Det vil sige, at alle delene er forstået og omsat i praksis med en ‘Lytte-Følge-Lede’  treenighed i kommunikationens kvalitet med hesten. Samt en naturlig sans for at søge ‘Balance, Løsgjorthed, Tempo, Takt og Sving’  i bevægelseskvaliteten for både hest og egen krop.

Hvis du ønsker at bestå 6 guidestones, så tag en snak med Maja, hvor I kan drøfte, hvor langt du er og evt hvilke guidestone du med fordel for din hest og dig kan prioritere.
Du vil ikke blive sat i en ‘prøve situation’, i stedet evalueres der løbende. Du skal gennemføre guidestones med en hest du selv har uddannet.

Du kan til enhver tid bede om en samtale, hvor vi sammen ser på dine drømme og udviklingsområder.

Læringsramme for eleven

Det er vigtigt at du som LivsRideKunst uddannet træner er lige så optaget af at lære at skabe en tryg læringsrammen for mennesket, som for hesten.

Diplom. Efter trin 3 kan du modtage et diplom og fejre at du virkelig har fordybet dig. Du har lært et håndværk, en måde at undersøge, træne og bevæge dig sammen med heste, som er er så værdifuldt og givende, at det er værd at dele.

Trænere på hjemmesiden.
Ønsker du at lade verden vide, at du er underviser og deler din passion, er du velkommen til at fremgå som LivsRideKunst uddannet træner på min hjemmeside.

Læs om LivsRidekunst uddannet tænere her

Foto: Anne Mette Graumann