Foredrag i efteråret 2

,

Hvordan skabes harmonisk ridning
-uden konflikter?

 

Lørdag den 12 november.

Den 12 november vil Maja Caspersen dele ud af sin viden omkring uddannelsen af hest og rytter.

Maja er er uddannet inden for Akademisk ridekunst og Centreret Ridning. Hun har studeret intensivt i flere år og har blandt andet haft lange praktikperiode hos Bent Brenderup og været instruktørelev ved Hanna Engström på Gotland.

Denne dag vil du lærer hvordan du kan forbedre dit sæde og øge din kropsbevidsthed. Du vil også lærer hvordan rytterens sind, sæde, schenkel og hånd spiller ind, i de forskellige gymnasticerende dressurøvelser. Du vil på tips til hvordan din krop kan komme i balance i alle gangarter og skoler(versade og traversade) og ikke mindst, hvordan du samler hesten for sædet.

Maja vil benytte en vekselvirkning af teori, billeder og praktiske øvelser til at vise teorien, så det anbefales at være i tøj som er behagelige at bevæge sig i.

Derudover byder denne lørdag også på en dybere indsigt i hestens krop og naturlige asymmetri. Denne naturlige asymmetri kan ses i symptomer som: tung på hånden, gør cirklen større/mindre, skærer hjørner, vil ikke gå rigtigt med hals og hoved osv. Vi vil også blive præsenteret for hvordan man ”ligeudretter” hesten således at alle disse symptomer forsvinder eller aldrig opstår!

Drømmer du om at ride din hest for så fine hjælpere at føles som at blive et med hesten? Hvis svaret er ja, vil denne dag helt sikkert inspirerer dig til hvordan du kan opfylde drømmen.

Sted: Børnehaven Søhøjen, Søhøjen 58, 8381 Tilst
Tid: Starter kl. 9 og slutter ca. kl. 17
Pris: 400 kr. inkl. frokost, kaffe, te og kage

Kontakt / tilmelding: mette_karen5@hotmail.com el. sms på 23 65 63 27 (sidste tilmelding er d. 5. november).