Foredrag i efteråret 1.

,

Uddannelsen til balanceret Ridehest
Foredrags/kursussdag
d. 29. oktober 2011

Den 29 oktober vil Maja Caspersen dele ud af sin viden omkring uddannelsen af hest og rytter.

Maja er er uddannet inden for Akademisk ridekunst og Centreret Ridning. Hun har studeret intensivt i flere år og har blandt andet haft lange praktikperiode hos Bent Brenderup og været instruktørelev ved Hanna Engström på Gotland.

Uddannelses til ridehest vil blive beskrevet skridt for skridt, så du får et overblik over hvordan du ud fra en grundfilosofi, kan bygge din hests uddannelsen op.

Om formiddagen vil vi høre om ”Håndtering og træning af unghest/ utrænede hest”. Her vil vi få svar på spørgsmål som: Hvordan kan vi være sammen med hesten på en god måde fra starten af? Hvordan forbereder du hesten fysisk og mentalt til at bære en rytter på ryggen? Hvordan lærer en hest? Hvordan longeres en hest i korrekt form UDEN indspændingstøjler?

Om eftermiddagen vil vi lærer om ”Muskelopbygning og den videre træning”, af hesten. Her vil vi få masser af gode metoder til muskelopbygning af hesten i den daglige træning.

Maja vil benytte en vekselvirkning af teori, billeder og praktiske øvelser til at vise teorien, så det anbefales at være i tøj som er behagelige at bevæge sig i.

Elsker du heste og vil du gerne lærer hvordan træning kan foregå, så hestens eller dine grænser aldrig overskrides? Så kom og vær med til en spændende og lærerrig dag, hvor du helt sikkert vil få tips og ideer med hjem til dit daglige arbejde med din hest.

Sted: Børnehaven Søhøjen, Søhøjen 58, 8381 Tilst
Tid:
Starter kl. 9 og slutter ca. kl. 17
Pris: 400 kr. inkl. frokost, kaffe, te og kage
Kontakt / tilmelding: mette_karen5@hotmail.com el. sms på 23 65 63 27 (sidste tilmelding er d. 22. oktober).