Jeg er i de varme lande fra 14/11 til den 13/12

gomera1Kære hestevenner.
Jeg rejser nu på en måneds ‘slow-simpel-living’ tur på en lille kanarisk ø. Der er subtropisk regnskov i bjergene og varme og tørt ved havet. Min kæreste og jeg skal bo i naturen, hvor vi skal vandre 10 km for at hente vand og mad.
Vi var der en uge sidste vinter, hvor vi bestemte at tage derned på ‘simpel-living-retreat’ i en længere periode.

Jeg kommer helt sikkert til at savne mine heste meget og vil glæde mig til at se dem igen. Det at bare leve i naturen, uden påvirkninger fra tlf og internet, giver en helt fantastisk ro, nærvær og klarhed. Det åbner for sanserne at leve i naturen og dermed også for kontakten til heste, naturen og naturligvis til mig selv.

Jeg kan derfor ikke besvare mails eller tlf i den næste måned.

Ha det nu rigtig godt herhjemme og pas godt på dig selv:-)

Kærlig hilsen Maja

Gomera