LivsRideKunst – Masterclass

LivsRideKunst – MasterClass
Kalil-i-bladeEt nyt og helt unikt koncept som giver dig mulighed for at forstå ridekunsten på et dybere teoretisk, kropsligt og ‘spirituelt’ plan.
Som deltager er du med alle fire gange. Det betyder vi kan gå meget dybere ind i temaerne, end det er muligt på almindelige kurser.

Det er med glæde og stolthed at jeg invitere til MasterClass forløb, som uden tvivl vil gøre en kæmpe forskel og give masser af erfaringer både teoretisk, kropsligt og ‘spirituelt’ (Som spirit er beskrevet i min bog)

Både ryttere og teorideltagere tilmelder sig til hele forløbet, således at alle er med hele vejen og udvikles fra gang til gang.

Begrænset antal pladser.

Datoer og temaer for
Masterclass forløb

Skærmbillede 2013-03-13 kl. 21.23.204. januar
Longering og arbejde for hånd; Rammen om hesten i forlængning og samling. Basis gymnastisering af hesten, hjælpegivninger og førepositioner. Uddannelse af rytterhånden – både i teoridelen og i praksis med hestene.

15. marts
Den halve parade; Historie, biomekanik, følelse og uddannelse af rytterhånd og sæde. At ‘åbne’ eller ‘lukke’ sin krop, for både rytter og hest.

 

7K4A423912. april
Spirit;  At lede hesten som meditation, nærvær, kontakt, frihed, iagtagelse af sig selv, bodywork og ledelses og kontakt øvelser.
Denne dag kommer deltagerne med hest på banen en gang om eftermiddagen. Formiddagen bruges til bodywork.

3. maj:
Versade, traversade og ligeudretning; Formål og funktion for ridehesten. Versade og traversade i rytterkroppe samt sekundær hjælpegivning. Forskellen på kvalitet i bevægelsen og ‘lookalike’.


Tidsplan på dagene

8 – 8.30 Ankomst med heste
8.30- 9  Fælles morgenmad.
9-10 Teori
10- 13.30 En hest på banen ad gangen 30 minutter. (7 stk) (Den 12. april vil vi lave bodywork i dette tidsrum)
13.30-15: 00 Teori og fælles frokost
15:00- 18:30 En hest på banen ad gangen. (7 stk)

Sted
Jennysminde: Lillemarksgyden 13, 5560 Aarup.

hanna4Pris for hele mastercalss forløbet
Deltager med hest 3800,-  (Kun 7 pladser)
Deltager uden hest  950,-  (Max 10 deltagere uden hest)

(Boks/ridehus leje 150,- per gang. Betales kontant til Joan ved ankomst.)

Mad
Forplejning er inkl i prisen. Der vil være morgenmad samt frugt, kiks, kaffe og te under kurset. Frokosten vil være en lækker vegetarisk ret.

Tilmelding: mail@livsridekunst.dk (OBS Alle pladser både med og uden hest er optaget til dette forløb. Ønsker du at deltage i efterårets masterclassforløb, så send mig en mail med navn og tlf nr, så kommer du på ventelisten.)

Din tilmelding er gældende når beløbet er indbetalt på regi 0828 konto 0002747510 Husk at skriv ‘Masterclass + dit navn” på overførslen.

Tilmelding er bindende, men skulle du blive forhindret er du velkommen til at sælge pladsen til en anden.

Velkommen til min verden.
/Maja Caspersen