Rytterpsykologi

, ,

Rytterpsykologi
– et introduktionskursus ved psykolog Karina Thomsen

Reagere du hensigtsmæssig, når du eller hesten laver fejl? Føler du at din træning ikke er effektiv nok – eller det kan være svært at tænke klart når du er presset?
Har uheld påvirket din måde at håndtere hesten på, så du enten er blevet bange for eller lettere bliver nervøs ved at ride? Så slip din angst og styrk din glæde!

Dette introduktionskursus om rytterpsykologi henvender sig til dig, der uanset niveau eller disciplin, ønsker indsigt i, hvordan vi som ryttere både påvirker og påvirkes under ridningen.

Med udgangspunkt i cases får du indblik i, hvordan uhensigtsmæssige tanke- og handlestrategier kan påvirke dit samspil med hesten.

Du får inspiration til at anvende psykologiske redskaber og mindfulness, som både kan udvikle arbejdet med heste og samtidig styrke personlig vækst. At blive mere bevidst om, hvordan du kan træne dig selv til at opnå større nærvær og glæde i din ridning.

Vil du gerne forbedre din træning og er du samtidig lydhør og modig nok til at rette blikket ind mod dig selv? Så er dette kursus for dig!

Tid: mandag d. 23. april kl. 19-21.30
Sted: Bjørnemosevej 273, 5260 Odense S
(parkering henvises til ude ved vejen eller ved børnehaven, som er nabo til stedet)

Pris: kr. 250 – inklusiv materialer, te/kaffe og kage

Tilmelding er gældende ved overførsel af beløb 250,-
til reg.nr.: 3283 kontonr.: 0010564220

Husk at mærke med dit navn på bankoverførelsen.
Køb kan ikke fortrydes, men billetter må efter aftale naturligvis gerne overgives til andre.

Hvem?
Karina Thomsen, cand. psych har egen terapipraksis i Horsens og arbejder til daglig som psykolog i Odense. Karina har redet siden 6-års alderen, træner akademisk ridekunst med sin vallak, og er engageret i den gensidige, respektfulde kommunikation mellem hest og rytter.

Spørgsmål besvares via mail ktpsykolog@gmail.com

For mere info: www.ktpsykolog.dk + facebook under ”Rytterpsykologi”