Min uge ved Bent Branderup

BB  feb 2014Har haft en fantastisk lærerig uge blandt gode venner, ved Bent Branderup.

En del af, at være ‘Lisenseret Bent Branderup træner’ er at Bent ser mig undervise en elev. Derfor starte jeg første dag med at undervise Ute Lehmann mens Bent så på. Han gav god feedback bagefter ift pædagogik, forskel på undervisning med og uden tilskuer og andre guldkorn som ham BB går med i ærmet:-) Og heldigvis var han meget tilfreds med mit arbejde. Det var dejligt at høre, for jeg må sige jeg ikke var helt upåvirket af at han kiggede på 😉

Tusind tak til Ute som var så sød ‘at stille op’ og viste et flot flot arbejde med sin Safir i groundwork:-)

Resten af dagene fik vi alle tre undervisning og blev stort beriget.
Katrine Thygesen Buur tog goundwork/longe test om onsdagen, med sin unge islandshingst Dansari  Stort tillykke Katrine

Aftenerne kom ud på de små timer med lange snakke og  bodywork/’sæde arbejde uden hest’ blev det også til:-)

Ute gav mig også en lektion i ‘fundament class’ Og jeg fik særligt en åbenbaring i øvelsen ‘servostyring’ som er en genial øvelse, -Uddannelsen af rytterens hånd jo starter allerede der i den første håndtering af hesten. 

Sikke en berigende uge:-)
KH Maja