Forbedre dit sæde og forstå hestens naturlige balance og bevægelse.

,

Foredrag/Workshop
den 11 og  26  oktober.

V/ Maja Caspersen
Uddannet inden for
Akademisk Ridekunst og Centreret Ridning.

På disse to aftener vil Maja Caspersen dele ud af sin viden om uddannelsen af hest og rytter. Du lærer hvordan du kan forbedre dit sæde og øge din kropsbevidsthed. Du vil også lærer hvordan rytterens sind, sæde, schenkel og hånd spiller ind, i de forskellige gymnasticerende dressurøvelser. Du vil på tips til hvordan din krop kan komme i balance i alle gangarter og skoler(versade og traversade) og ikke mindst, hvordan du samler hesten for sædet.

Maja vil benytte en vekselvirkning af teori, billeder og praktiske øvelser til at vise teorien, så det anbefales at være i tøj som er behagelige at bevæge sig i.

Derudover vil du også få en dybere indsigt i hestens krop og naturlige asymetri. Denne naturlige asymmetri kan ses i symptomer som: tung på hånden, gør cirklen større/mindre, skærer hjørner, vil ikke gå rigtigt med hals og hoved osv. Vi vil også blive præsenteret for hvordan man ”ligeudretter” hesten således at alle disse symptomer forsvinder eller aldrig opstår!

Drømmer du om at ride din hest for så fine hjælpere at føles som at blive et med hesten? Hvis svaret er ja, vil disse to aftener helt sikkert inspirerer dig til hvordan du kan opfylde drømmen.

Ridebalance; vægt på bagparten.

Sted: Bjørnemosevej 273, 5260 Odense s. Parker venligst ved naboen (børnehaven), eller langs Bjørnemosevej.

Tid: 18:30 til 21:30 begge aftener.

Pris: 350 kr for begge gange. inkl. kaffe, te og kage

Tilmelding: mail@livsridekunst.dk
(Tilmeldingen er er bindende, men skulle du blive forhindret er du velkommen til at sælge din plads til en anden. )