“Årsstuderende” nye pladser tilgængelig nu.

Nåede du ikke med i første tilmeldingsrunden har du chancen nu. Der er mange ambitiøse ryttere og hesteelskere der har tilmeldt sig “årsstuderende 2011”. Det er helt fantastisk og studiemiljøet begynder allerede at “summe” rund omkring i landet. Folk mødes, diskuterer, lærer og den første fællestur til aftentræning ved Bent Branderup er allerede arrangeret.

Den store interesse betyder også at jeg er blevet momspligtig. Derfor kan jeg ikke helt kan holde samme lave priser som før, men næsten.
Dem som tilmeldte sig før den 15 februar, betaler selvfølgelig den gamle pris.

Læs om “Årsstuderende” her.
“Make your dreams come true”.
-Maja Caspersen

”En af de ting jeg har holdt allermest af på mine rejser rundt omkring som instruktørelev, har været det studiemiljø der har været på rideakademierne. Det studiemiljø vil jeg derfor gerne skabe herhjemme og dele med andre der har en dyb lidenskab for hesten, som jeg selv.” Maja Caspersen