Weekstudent ved Bent Branderup.

Sidst i november havde jeg fornøjelsen af at være weekstudent ved Bent Branderup. Det var en uge som bød på studie af de gamle mestre, de 17 momenter i den halve parade, sædeøvelser med praktikanterne, studie af træning af heste i alderen fra 4 til 24. -Det var i øvrigt skønt at se den gamle 24 årig hingst Hugin “still going strong”. Hugin trænede jeg i weekenderne da jeg i år 2008 var i et halvt års praktik ved Bent, så jeg bliver så glad når jeg ser hvor godt han stadig kan bevæge sig trods sin alder og skadehistorie.

Med min connemare hoppe Fairy fik 5 lærerige lektioner. Vi arbejdede med indvendige bagben i piruetterne, takt, stilning, halve trin mod piaff -fra ryggen og fra jorden, sædet i renver, energi og balance punkter.
Jeg føler jeg har fået rigeligt at arbejde med, studerer og integrerer de næste 3 måneder:)

Næste gang jeg besøger Lindegården bliver i februar, hvor jeg deltager i “old master clinic”.