Undervisning på distance

 

samarah lilletartikel2Jeg har mange elever som bor meget langt væk, ikke har mulighed for at transportere deres hest, eller har svært ved at få råd til at betale for kørsel. Derfor opstarter jeg nu et pilotprojekt med undervisning på distance.

Det vil foregå således:

  • Du optager en video af din træning på max 15-20 minutter. Du uploader det på youtube. Du kan gøre videoen ‘privat’ på youtube, så kun du og jeg kan se den med et ‘private link’.
  • Vi aftaler et møde på skype, eller jeg ringer dig op. Vi gennemgår videoen og jeg underviser dig ud fra hvad vi ser i en. Du skal regne med at dette møde tager ca en halv time i alt.
  • Du overfører betalingen inden vi mødes pr tlf/skype. -Dette beløb refunderes ikke hvis du af en eller anden grund ikke ‘møder op’ til det aftalte tlf/skype møde.Husk at filme sådan at jeg bedst muligt kan se hesten og dig.


Pris

250,- For de første 10 personer der booker en session
Derefter vil prisen være 375,- pr session.
Bankoplysninger:
Regi 9860
Konto 0000406635
Skriv ‘dis + dit navn’ på overførslen.

Jeg glæder mig meget til dette projekt og håber at det vil glæde mange ryttere og heste.

Varmt velkommen til undervisning på distance

P1020830