Licensed trainer in the Academic Art of Riding by Bent Branderup®

Fra det nye år af er jeg tilbage som ‘Trainer’ og glæder mig usigeligt til igen, at udvikles og udveksle med mine europæiske kolleger.

Mødet
Jeg var lidt usikker på om Bent mon ønskede mig i gruppen igen, da jeg måske følte jeg i pausen var blevet en flyvefærdig men måske lidt ‘utraditionel’ Akademisk Ridekunst instruktør….
Jeg havde en snak med Bent, hvor jeg fortalte om min udvikling de sidste år, hvad der optog mig, og hvad han mon tænkte om det?
Bent vippede lidt med skægget og sagde:
“Jeg kan rigtig godt lide folk med lidt kant. Altså mennesker som er lidt særlige og hviler i det. Måske fordi det giver mig selv en følelse af at kunne være helt mig. På min særlige måde. Og så er det også det der gør, at vi kan udvikles os sammen og den Akademiske Ridekunst.”
….Og lige der kunne vi mødes Bent og jeg. Et møde i anerkendelse for hinandens veje og personlige udtryk i ridekunsten. Det møde gjorde mig glad.

Hjertet
Jeg har i barselspausen endnu mere etableret en vej og et udtryk i den Akademiske Ridekunst. Et udtryk hvor jeg med varme i hjertet nu bedre og bedre kan SE hestens væsen og hvordan det og menneskes dybeste indre kan røre hinanden.

Kropsbevidstheden
Jeg fortalte bland andet Bent, at jeg i  2017 år med KÆMPE BEGEJSTRING er startet på uddannelse i BevægelsesKommunikation. Et genialt læringsprincip som især bruges til at udvikle dansere, idrætsudøvere, skuespillere og andre som arbejder med deres udtryk og bevægekompetence. Det giver mig et b.la sprog og meget mere præcis guidning til at udvikle rytterens sæde og kommunikation fra jorden. -Og for mig personligt er det også en kilde til kæmpe personlig afvikling.

Fremtiden
Til trænermødet her i sidste uge, delta jeg allerede nogle ideer om hvordan Bevægelseskommunikation kan bruges. Jeg var spændt på om dt bare var mig der havde fået en fiks ide, eller der også var andre også ‘så lyset’. Min lecture/bodyawareness jeg holdt blev modtaget med stor interesse. Her i foråret er jeg blevet bedt om at skrive et lille indlæg, der måske skal indgå i en artikel i samarbejde med Hanna Engström i det netop lancerede bokasin. Nu får vi af se. Men uanset om det trykkes eller ej er det så spændende for mig at formulerer mine ideer på engelsk også.
Du kan forresten købe bog i rækken her.

Til min nuværende og kommende elever vil jeg sige at jeg glæder mig til at danse LivsRideKunstens dans med jer og hestene, og dele herlighederne fra den fantastiske erfaringsgruppe som Trainergruppen er.