En videodeling fra en elev:-)

Heidi Nielsen er dyrlæge, heste kiropraktor, tandlige og har skrevet bogen Proprio-træning. (Som jeg i øvrigt varmt kan anbefale 🙂

Her er hvad Heidi skrev på sin fb side, sammen med videoen.(husk lyden på videoen, så får du undervisningen med;-) )

“De mange ProPrio-Træningstimer bærer nu for alvor frugt😊
Jeg var i fredags til min første lektion hos Maja Caspersen, jeg var så stolt af Prinz som i har set tidligere haft meget svært ved at slappe af og balancere i sin krop.. Han kunne til denne træning hvile og lytte til mig og vi fik så småt startet på VERSADE og TRAVERSADE , som jeg tænker vil styrke hans krop meget mere og gøre ham mere stabil i ridning som stadig er svært for ham..
ProPrio-Træningen har givet Prinz en øget krobsbevidsthed og evne til at koordinere sine bevægelser. Begge dele sænker stress og nu kan jeg virkelig begynde at forme hans krop og lære ham dressur øvelser i ren skridt og trav.. Hvor Prinz tidligere slog over i pasgang så snart noget blev lidt svært eller der var en forstyrrelse.

https://www.youtube.com/watch?v=QRBmPqYYDYs&app=desktop