Pisken som forlængelse af krop og sjæl

Er pisken en forlængelse af din krop og sjæl – på den gode måde?

 

Vil du se mere, så bliv medlem af Online Akademiet. Her ligger en serie med 5 videoer med øvelser der giver dig et soft, men klart kropssprog med pisken som en forlængelse af dig i kommunikationen.

 


Er pisken en forlængelse af din krop og sjæl – på en gode måde?

Måske du er en af de mange hestemmennesker med et blandet forhold til pisken? Mange af os har udviklet en sund skepsis, fordi vi selv prøvet, eller har bevidnet pisken brugt på en grov, eller uhensigtsmæssig måde.

Efter som du læser med her, ved jeg at du rigtig gerne vil være soft og i en venlig kommunikation med hesten. Men nogle gange så kan angsten for at blive ‘for meget’ med pisken, eller en fysisk eller mental spænding gøre, at vi stivner i hånden og skuldre. Det vil påvirke hele dit kropssprog og dit åndedræt. Hestene vil typisk reagere ved at blive nervøs, irriteret, eller ‘lukke af’.

I videoen herover får du nogle tips til, hvordan du kan lade pisken blive en del af din krop og sjæl -på den gode måde. <3
Det kræver naturligvis øvelse at ændre kropssprog og udstråling… Men du vi se, din hest blive mere åben overfor dine forslag, i takt med at du udvikles. -Det gælder i øvrigt også selvom du ikke har en pisk i hånden…heste læser og taler kropssprog.

KH Maja